Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Καλωσόρισαν το καλοκαίρι οι μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας

Oι μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας έκλεισαν τη φετινή σχολική χρονιά την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 με μια όμορφη γιορτή, πλούσια σε θεατρικά και εικαστικά δρώμενα.

Την έναρξη της γιορτής έκαναν οι μαθητές της Α΄ και της Β΄ τάξης του σχολείου με μουσικοκινητικά δρώμενα και υπεύθυνη τη μουσικό Τσολάκου Αθηνά.

Στην συνέχεια οι μαθητές της Ε΄ και της Στ΄ τάξης με το συντονισμό και την ενθάρρυνση της δασκάλας θεατρικής αγωγής Σουλιωτάκη Αγγελικής έπαιξαν με επιτυχία τα ακόλουθα θεατρικά έργα: «Ένας Παράξενος Ταξιδιώτης», «Το Λαχείο» και «Λυσιστράτη».Την επιμέλεια των σκηνικών είχε η εκπ/κός εικαστικών Μάρκου Δήμητρα.
Με ευχάριστα τραγούδια γέμιζαν τα διαλείμματα των θεατρικών έργων για τα οποία ήταν υπεύθυνες οι μουσικοί του σχολείου: Κετσεμενίδου Όλγα, Παπαθεοδώρου Παγώνα και Στρατάκια Καλλιόπη.
Συγκινητικό ήταν το αποχαιρετιστήριο τραγούδι της Στ΄τάξης.
Επίσης προβλήθηκε σε ψηφιακή μορφή το κινούμενο σχέδιο: «Τέσσερις εποχές», δημιουργία των μαθητών της Β΄2 τάξης του σχολείου και υπεύθυνες τη δασκάλα Καράπα Μαρία και Παπαϊωάννου Κων/να, η οποία είναι και υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ν.Ευβοίας Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου πραγματοποιήθηκε μία εντυπωσιακή έκθεση ζωγραφικής και δημιουργικής κατασκευής με 350 έργα και πολλές ανακυκλώσιμες κατασκευές των μαθητών του σχολείου. Την επιμέλεια της έκθεσης είχε η ζωγράφος Παναγιώτου Βούλα σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 18οu Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας.
Στο τέλος της γιορτής ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαρίστησε τη Διευθύντρια του Σχολείου κυρία Καρλατήρα Διονυσία και το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου για την άριστη συνεργασία και απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στα παιδιά που διακρίθηκαν στη Μαθηματική Εταιρεία και στους διαγωνισμούς Παιδικής Ζωγραφικής στους οποίους συμμετείχε το σχολείο.
eviaportal.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...