Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Χαλκίδα: Προσπάθησε να ξεφύγει από την αστυνομία με κλεμμένο ποδήλατο

Πίστεψε πως θα μπορούσε να ξεφύγει με το ποδήλατο από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που τον καταδίωξαν στη Χαλκίδα όταν δεν σταμάτησε στο σήμα που του έκαναν να σταματήσει για έλεγχο, ένας 25χρονος που ήταν φορτωμένος με κλοπιμαία


Σε μικρή απόσταση οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και διαπίστωσαν ότι το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ήταν κλεμμένο και το κατάσχεσαν για να το επιστρέψουν στον ιδιοκτήτη του.


Όμως, και το σακίδιο που κρεμόταν από τους ώμους του νεαρού υπόπτου ήταν γεμάτο αντικείμενα την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει και διαπιστώθηκε ότι προέρχονταν από κλοπές.

Εκτός από τον κόφτη σιδερικών, έναν «κάβουρα», ένα κατσαβίδι και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, στο σακίδιο υπήρχαν ακόμη ένα γυναικείο ρολόι, δύο αντιολισθητικές αλυσίδες αυτοκινήτου, δύο φίλτρα αυτοκινήτου, ένα μπουκάλι υγρών φρένων και ένα κυνηγετικό φυσίγγιο, των οποίων οι ιδιοκτήτες αναζητούνται.

Ο 25χρονος δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές, παράνομη οπλοκατοχή και απείθεια.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...