Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Α.Μ.ΛΕ.Χ.: Ελάτε να δούμε το MotoGP!

Μία εβδομάδα απέμεινε για το πρώτο αγώνα του Παν. Πρωτ. Motocross. Η διοργανώτρια Α.Μ.ΛΕ.Χ. έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες και σας προσκαλεί αυτό το Σ/Κ να δείτε μαζί της και το MotoGP!


Με την ευκαιρία της έναρξης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στις 30 Μαρτίου στη Χαλκίδα, αλλά και  του 1ου αγώνα MOTO GP 2014, η Αθλητική Μοτοσικλετιστική Λέσχη Χαλκίδας (Α.Μ.ΛΕ.Χ.), διοργανώτρια του πρώτου αγώνα, σας προσκαλεί, να δείτε όλοι μαζί την αναμέτρηση των ταχύτερων οδηγών του κόσμου, στον βραδινό αγώνα του Qatar (23 Μαρτίου), στο Ανω Κρηπίδωμα Χαλκίδας,  στο Παραδοσιακό Καφενείο ΡΕΞ.  Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο θα πραγματοποιηθούν προωθητικές ενέργειες για τον αγώνα Motocross  της Χαλκίδας. Ώρες μετάδοσης: Moto 3: 17.30, Moto 2: 19.05, Moto GP: 20.00.

Παράλληλα, η λέσχη ανακοινώνει ότι προωθητικές ενέργειες για τον πρώτο αγώνα του Παν. Πρωτ. ΜΧ θα πραγματοποιηθούν όλο το τριήμερο στην περιοχή ξεκινώντας από σήμερα 21 Μαρτίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ενεργειών έχει ως εξής:

-Παρασκευή 21 Μαρτίου: ώρα 18:00 Αβάντων - Αγ. Νικόλαος (VODAFONE)
-Σάββατο 22 Μαρτίου: ώρα 12:00 πρωι-Παραλία Χαλκιδας - έμπροσθεν Δημαρχείου
-Κυριακή 23 Μαρτίου: ώρα 12:00 πρωί-Παραλία Χαλκιδας - έμπροσθεν Δημαρχείου & 18.00 @Ανω Κρηπίδωμα για MOTOGP και μπυρίτσες στο Ρεξ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...