Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Αρτάκη: Είχε ρημάξει καταστήματα και παιδικούς σταθμούς

Οκτώ περιπτώσεις κλοπών, οι δύο σε παιδικούς σταθμούς εξιχνιάστηκαν από το αστυνομικό τμήμα Αρτάκης. Συνελήφθη ένας 44χρονος Έλληνας.


Ο 44χρονος διέπραττε κλοπές σε καταστήματα και παιδικούς σταθμούς, στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Αρτάκης


Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Εξιχνιάσθηκαν, από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης, συνολικά 8 περιπτώσεις κλοπών.

Κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, διαρρηκτικά εργαλεία, μια κλεμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα κ.α.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί
Οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και σε παιδικούς σταθμούς στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Αρτάκης, έκαναν έρευνα στο σπίτι του 44χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα,
  • διαρρηκτικά εργαλεία (τανάλια, σφυρί, κατσαβίδι),
  • μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας,
  • μία συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακών δίσκων,
  • τέσσερα μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά.

Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι η δίκυκλη μοτοσικλέτα ανήκει σε Ελληνίδα η οποία είχε δηλώσει την κλοπή της στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας στις 22 Σεπτεμβρίου και φυλάσσεται προκειμένου να της αποδοθεί.

Έκλεβε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και τρόφιμα
Κατά το χρονικό διάστημα από 17-11-2012 έως και 05-12-2013, ο 44χρονος είχε διαπράξει πέντε κλοπές σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και δύο κλοπές σε παιδικούς σταθμούς στην περιοχή της Νέας Αρτάκης, ενώ η λεία που είχε αποκομίσει ήταν κυρίως χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και είδη διατροφής.

Ο 44χρονος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης, ενώ σε βάρος του εκτελέστηκε η από 06-12-2013 παραγγελία του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, για παραβίαση περιοριστικών όρων.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...