Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Σεμινάριο από την Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανώτατων Σχολών Ευβοίας

Η Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανώτατων Σχολών Ευβοίας διοργανώνει το πρώτο πιστοποιημένο σεμινάριο επιμόρφωσης με θέμα «Κωδικοποίηση Νομοθεσίας Δημοσίων έργων, πρότυπα-προδιαγραφές-κανονισμοί» για μηχανικούς δημοσίου, από 25 έως 29 Νοεμβρίου του 2013 στη Χαλκίδα. 


Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και τον ΣΗ.ΜΥ.Δ.Υ.Ε.


Το πρόγραμμα επιμόρφωσης θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν 40 μηχανικοί του δημοσίου του Ν. Ευβοίας όλων των ειδικοτήτων, που διαχειρίζονται, ελέγχουν και παρακολουθούν την υλοποίηση Δημοσίων Συμβάσεων Τεχνικών Έργων.

Ο στόχος του προγράμματος είναι να αποκτήσουν οι μηχανικοί τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες σχετικά με την εφαρμογή και ερμηνεία των διατάξεων εκείνων που αφορούν την αντιμετώπιση ειδικότερων θεμάτων της διαδικασίας ανάθεσης μελετών και έργων, τον έλεγχο, τη διαρκή παρακολούθηση και την αποτελεσματική βελτίωση της υλοποίησης και πληρωμής των Δημοσίων Έργων, καθώς και της ποιότητας των κατασκευών.

Η ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, εκπληρώνοντας έναν από τους βασικούς σκοπούς της, ο οποίος είναι η προαγωγή και εξύψωση της επιστημονικής και επαγγελματικής στάθμης των μελών της, θα συνεχίσει την προσπάθεια επιμόρφωσης των διπλωματούχων μηχανικών δημοσίου του Ν. Ευβοίας σε συνεργασία με το ΙΝ.ΕΠ. του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, ώστε να επιτευχθεί η βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και η αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του πρώτου σεμιναρίου επιμόρφωσης, ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τη στήριξή της, το Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Αθ. Ζεμπίλη καθώς και το Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) για τη συμπαράστασή τους και την παραχώρηση της συνεδριακής αίθουσας (επί της Αβάντων 50), όπου και θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα επιμόρφωσης των μηχανικών.

Για το Δ.Σ. της ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Πρόεδρος

Αλ. Βαγγελάκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...