Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Μενεγάκη- Λάτσιος: Το ξενοδοχείο στη Κάρυστο και η άγνωστη κόντρα πίσω από το διαζύγιο

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος θα λύσουν τις όποιες διαφορές τους στις αίθουσες των δικαστηρίων.


Όταν έγινε γνωστό ότι το πρώην ζευγάρι έχει δικαστική αντιδικία, αρκετοί παραξενεύτηκαν καθώς πίστευαν ότι ο γάμος τους έληξε ομαλά. 

Σύμφωνα με το ciao, η παρουσιάστρια και ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 έχουν διαφωνίες για την περιουσία που απέκτησαν κατά την διάρκεια του γάμου τους.

Ο Γιάννης Λάτσιος διαφωνεί με κάποιες επενδύσεις που θέλει να κάνει η παρουσιάστρια, αφού πιστεύει ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για τέτοιου είδους επενδύσεις και θέλει η περιουσία τους να περάσει στα παιδιά τους ατόφια.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ελένη Μενεγάκη θέλει να φτιάξει ένα ξενοδοχείο στην Κάρυστο σε οικόπεδο που αγόρασε πριν λίγα χρόνια. Μάλιστα, η παρουσιάστρια και ο Ματέο Παντζόπουλος σκέφτονται επιχειρηματικές επενδύσεις και στο παρελθόν συζητούσαν με την Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα να κάνουν Spa στην Κύπρο, αλλά οι συζητήσεις έληξαν άδοξα.

Όλα αυτά αγχώνουν τον Γιάννη Λάτσιο και έτσι οι δικηγόροι τους έχουν αναλάβει να διευθετήσουν το θέμα, αφού κανείς από τους δυο δεν θέλει να υποχωρήσει με τους όρους του άλλου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...