Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

VIDEO - Ο Αναγνωστάκης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιστιαίας- Αιδηψού

Σε συνέχεια του κύκλου επαφών με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, παραβρέθηκε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας-Αιδηψού.


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής τόσο από τον κ. Δήμαρχο όσο και από τα υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Μεταξύ των προβλημάτων που αναφέρθηκαν, ήταν η έλλειψη στις βασικές υποδομές της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου του επαρχιακού  οδικού δικτύου, το μέλλον των  υδροθεραπευτηρίων Αιδηψού και η  σημαντική μείωση  των  εσόδων από  τον ιαματικό τουρισμό λόγω  της  πολιτικής  που  εφήρμοσε  ο  ΕΟΠΠΥ.

Στη σύντομη τοποθέτησή του, ο βουλευτής της Εύβοιας, αναφέρθηκε στα προβλήματα  της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με κυρίαρχο τη δραστική μείωση των πόρων της, στην  αποβιομηχάνιση  του νομού μας, στην  απαξίωση  των  ιαματικών  πηγών  Αιδηψού και στις  κοινοβουλευτικές  πρωτοβουλίες  που  έχει  αναλάβει  για το  συγκεκριμένο  ζήτημα.

Κλείνοντας  ο Δημήτρης Αναγνωστάκης δεσμεύτηκε να διερευνήσει τα θέματα, που τέθηκαν στη συζήτηση με τους Δημοτικούς Συμβούλους και σε  συνεργασία  με  τη  Δημοτική  Αρχή   να καταβληθεί προσπάθεια για την προώθηση και επίλυση  τους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...