Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Χαλκίδα: Πολιτικός μηχανικός φέσωσε με 80.000 ευρώ πράκτορες του ΟΠΑΠ!

Απατεώνας «φέσωσε» άγρια πέντε πράκτορες του ΟΠΑΠ με ύπουλο σχέδιο


Άγρια την πάτησαν 5 πράκτορες ΟΠΑΠ στην Χαλκίδα από πολιτικό μηχανικό, ο οποίος τους χρωστάει γύρω στα 80.000 χωρίς τους νόμιμους τόκους που τρέχουν.

Ο νεαρός τζογαδόρος έπαιζε «πάμε στοίχημα» με τρεις αγώνες συνήθως, κόστος ανά δελτίο από 500 μέχρι 1000 ευρώ και για να τους κάνει να τον εμπιστευτούν, στην αρχή πλήρωνε κανονικά και μάλιστα με φιλοδώρημα...

Το σχέδιο του ύπουλο

Στην πένα ντυμένος και με χιλιάδες ευρώ στην τσέπη κατάφερνε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και μετά από λίγο διάστημα, ζητούσε να παίζει τηλεφωνικά με ανοιχτό λογαριασμό.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του eviazoom, στην αρχή πλήρωνε αλλά μόλις έφευγε το χρέος, δεν σήκωνε το τηλέφωνο  και πήγαινε να παίξει σε άλλο πρακτορείο ΟΠΑΠ χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο.

Τα τελευταία χρόνια κατάφερε να ξεγελάσει 5 πράκτορες με φέσια που ξεπερνούν τα 80.000 ευρώ.

Μετά από συνάντηση των πρακτόρων αποφασίστηκε να κινηθούν νομικά εναντίον του με μηνύσεις και αγωγές και στις Δίκες που έχουν διεξαχθή έως τώρα, έχουν δικαιωθεί, χωρίς ωστόσο να έχει εισπράξει κάποιος ούτε ένα ευρώ.

Ο Πολιτικός μηχανικός δεν έχει τίποτα στο όνομα του, αλλά εκκρεμεί εις βάρος του και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος.
eviazoom.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...