Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ: Όλοι στη συγκέντρωση της Τρίτης

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ  με ανακοίνωσή του λέει "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ  ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ" και καλεί τους εργαζόμενους της Χαλκίδας ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ, στις 7:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ  σε συγκέντρωση ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ.

Η ανακοίνωση:

"Συνάδελφοι, μας θέλουν να δουλεύουμε σαν σκλάβοι από ήλιο σε ήλιο και να πληρωνόμαστε με ψίχουλα. Λένε ότι εάν ανοίγουν τα μαγαζιά την Κυριακή θα έχουμε χρόνο να ψωνίζουμε, όταν στον κλάδο μας δουλεύουνε 3ήμερα και 4ήμερα, έχουν γίνει μειώσεις μισθών, εργαζόμενοι είναι μήνες απλήρωτοι και όταν η ανεργία έχει φτάσει στο 30%.
Το συγκεκριμένο μέτρο δεν θα θίξει μόνο τους εμποροϋπάλληλους. Θα κλείσει και ένα σωρό μικρομάγαζα προς όφελος των μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων. Η κατάργηση της Κυριακής Αργίας θα πλήξει συνολικά και τους εργαζόμενους των υπόλοιπων κλάδων. Ειδικά στον κλάδο μας που η παραγωγή έχει «ιδιαιτερότητες», ειδικά στη ζωική παραγωγή, οι εργοδότες θα αξιοποιήσουν το νόμο για να καταργήσουν και σε εμάς την Κυριακή Αργία για να δουλεύουμε και εμείς Κυριακή και μάλιστα χωρίς αμοιβή.

Να μην επιτρέψουμε  άλλο κουτσούρεμα των δικαιωμάτων  μας, να μην καταργηθούν όσα οι προηγούμενοι κέρδισαν με αγώνες, όλοι στην συγκέντρωση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου την Τρίτη  στις 7:30 το απόγευμα.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ  ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ, 7:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...