Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Αναγνωστάκης: Να κατασκευαστεί κτίριο για στέγαση της Πυροσβεστικής

Ο βουλευτής Εύβοιας της ΔΗΜ.ΑΡ. Δημήτρης Αναγνωστάκης ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου, επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ευβοίας και συναντήθηκε με το Διοικητή πύραρχο κ. Κλεφτοσπύρο Ιάκωβο. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας αρχιπύραρχος κ. Λέκκας Αθανάσιος.

Έγινε εκτενής αναφορά για το έργο της δασοπυρόσβεσης ενόψει της αντιπυρικής περιόδου και στα επί μέρους προβλήματα, που χρήζουν αντιμετώπισης για την καλύτερη λειτουργία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Εύβοιας.

Κατόπιν ο κ. Αναγνωστάκης είχε συνάντηση με το σύνολο των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδος και συζήτησε μαζί τους, για τα προβλήματα που τους απασχολούν, (οικονομικό, ενιαίο μισθολόγιο, ωράριο εργασίας κ.ά.).

Η πρώτη αντίδραση από πλευράς βουλευτή είναι η κατάθεση ερώτησης προς τον αρμόδιο Υπουργό, για τα θέματα που απασχολούν το Πυροσβεστικό Σώμα και η στήριξή του στην προσπάθεια αξιοποίησης του οικοπέδου, με σκοπό την κατασκευή κτιρίου, για τη στέγαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαλκιδέων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...