Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Αναγνωστάκης: Δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για νέα μέτρα.


Συνέντευξη παραχώρησε ο Βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, σήμερα στην εκπομπή «Υπάρχει λόγος» του Πρώτου Προγράμματος της  ΕΡΤ.

Σε ερώτηση που αφορούσε τη διατήρηση του Ειδικού Τέλους για τα ακίνητα, ο κ. Αναγνωστάκης απάντησε πως πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς είναι να εφαρμοστεί ο ενιαίος φόρος ακινήτων, ώστε να διευρυνθεί η φορολογική βάση και να διευκολυνθούν τα χαμηλά και μεσαία στρώματα. Συνέχισε τονίζοντας πως τώρα θα πρέπει να γίνει αντιληπτό τόσο, μέσα στη χώρα, όσο και στους εταίρους και δανειστές μας ότι η κοινωνία έχει φτάσει σε αδιέξοδο και δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για νέα μέτρα.

Ο Βουλευτής Εύβοιας εξήγησε στη συνέχεια, πως την ανάγκη επικοινωνίας του μεγέθους του κοινωνικού προβλήματος και της πιθανής κυβερνητικής αποσταθεροποίησης, θα επιχειρήσει να αποσαφηνίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, μέσα από σειρά επαφών με τους Ευρωπαίους εταίρους στο εγγύς  μέλλον.

Τέλος απέδωσε ευθύνες πιθανής αποσταθεροποίησης, στην ιδεοληπτική αντιμετώπιση της Τρόικα στα προβλήματα της χώρας, αφού έχουν διαπιστωθεί λανθασμένες πολιτικές που δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα και δεν φαίνεται να υπάρχει από την πλευρά της πρόθεση για άμεση διόρθωσής της.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...