Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Η πίτα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητρόπολης Χαλκίδας (97,7 fm)


Μέσα σε ευχάριστο κλίμα, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της  Μητρόπολης Χαλκίδας (97,7 fm) έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του, για την είσοδο στο νέο έτος 2013.

Η εκδήλωση έγινε στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαλκίδας, όπου στεγάζεται και ο Ραδιοφωνικός Σταθμός και κατά την διάρκειά της ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους τους παραγωγούς και συνεργάτες για την προσφορά τους και τις αφιλοκερδείς τους υπηρεσίες στον σκοπό της διάδοσης του Ευαγγελίου, τον οποίον υπηρετεί ο Ραδιοφωνικός Σταθμός. Τόνισε ακόμη τη σημαντικότητα της ύπαρξης και λειτουργίας του Σταθμού και αναφέρθηκε σε πτυχές της ωφέλειας προς τους πιστούς.

Οι παραγωγοί και συνεργάτες του Ραδιοφωνικού Σταθμού, με αφορμή αυτή τη συνάντηση ανανέωσαν την επικοινωνία τους και αντάλλαξαν απόψεις για τη λειτουργία του Σταθμού και ευρύτερα.

Το φλουρί πέτυχε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως, αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου, προς τον οποίο ο Μητροπολίτης προσέφερε μια αναμνηστική ευλογία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...