Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Άγριο έγκλημα έγινε στη Κάρυστο: Δεμένη χειροπόδαρα και με θηλιά στο λαιμό

Άγριο έγκλημα έγινε στη Κάρυστο! Μια ηλικιωμένη βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα, νώ της είχαν περάσει και μια θηλιά στο λαιμό!

Ένας συγχωριανός που πήγε στο αγρόκτημα για να την συναντήσει πάγωσε όταν την είδε νεκρή

Μία φορά την εβδομάδα συνήθιζε να πηγαίνει εκεί και να την βοηθά στις αγροτικές δουλειές μιας και έμενε μόνη της.

Με όση δύναμη μπορούσε να βρει, σήκωσε το τηλέφωνο και ειδοποίησε τους αστυνομικούς και παράλληλα την κόρη της που μένει εκτός της Εύβοιας.

Γύρω στις εννέα και μισή το πρωί, οι αστυνομικοί πήγαν στο αγρόκτημα.

Η άτυχη 77χρονη ήταν πεσμένη στο έδαφος.

Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν φριχτό μιας και τα χέρια και τα πόδια της ήταν δεμένα με σύρμα και στο λαιμό της ήταν περασμένη θηλιά.
 
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δράστες θέλησαν να την ληστέψουν και επειδή η άτυχη γυναίκα αντιστάθηκε, εκείνοι έβγαλαν τον χειρότερο εαυτό τους επάνω της...

Τι έκαναν;

Της έδεσαν με σύρμα τα χέρια και τα πόδια και της έβαλαν θηλιά στον λαιμό. Μάλιστα άρχισαν να την σέρνουν στο έδαφος μέχρι που η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε.
Χωρίς να τους δει κάποιος, έφυγαν από το σημείο
Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, μετέβη στο σημείο και εξερεύνησε τον χώρο.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, προκύπτει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας και έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία –νεκροτομή της σορού, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια και ο χρόνος θανάτου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...