Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΑΙΔΗΨΟΣ: Άρπαξε κοσμήματα 40.000 ευρώ, αλλά έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (16-07-2012) το πρωί στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού, ένας 24χρονος υπήκοος Γεωργίας, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα χθες το πρωί, ο 24χρονος μετέβη σε χρυσοχοείο, ιδιοκτησίας 62χρονου ημεδαπού και προσποιούμενος τον πελάτη, απέσπασε αιφνιδιαστικά μία συλλογή χρυσών αλυσίδων, αξίας (40.000) περίπου ευρώ, και τράπηκε πεζός σε φυγή.

Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές του ιδιοκτήτη και είδαν τον δράστη να τρέχει, τον καταδίωξαν και κατάφεραν να του πάρουν από τα χέρια την συλλογή, πλην όμως ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, αναζήτησαν και εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον 24χρονο, ο οποίος είχε κρυφτεί σε παρακείμενο εγκαταλελειμμένο κτίριο και μετά από πεζή καταδίωξη τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του δράση στη τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...