Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Κοινωνικό Ιατρείο και φαρμακείο στην Βόρεια Εύβοια

Όπως είχε προαναγγελθεί , μετά την συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, με Ιατρούς, Φαρμακοποιούς και άλλους Φορείς στις αρχές του μηνός Νοεμβρίου, το ιδρύθηκε και πρόκειται να λειτουργήσει, υπό την σκέπη και την ευλογία της Ιεράς μας Μητροπόλεως, δεύτερο Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο, στην Βόρεια Εύβοια αυτή τη φορά, το οποίο πρόκειται, συν Θεώ, να στεγασθεί στον χώρο του Κέντρου Στηρίξεως Οικογενείας (ΚΕ.Σ.Ο.) στην Ιστιαία.

Και αυτό το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο αποτελεί καρπό αγαστής και θεάρεστης συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως με τον Ιατρικό και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας.
Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο της Βορείου Ευβοίας, όπως και αυτό της Χαλκίδος, απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε εκείνους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι, δηλαδή δεν έχουν καμία ασφαλιστική κάλυψη ούτε και βιβλιάριο απορίας.

Προκειμένου, λοιπόν, να εξασφαλιστεί ότι αυτοί που θα εξυπηρετηθούν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, παρακαλούμε θερμά, όσους είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι και επιθυμούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα εξυπηρετήσεως του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου, να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:
  • Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητος η Διαβατήριο.
  • Βεβαίωση μη υπάρξεως εισοδήματος από την Δ.Ο.Υ.
  • Βεβαίωση μηδενικής ασφαλίσεως από την Πρόνοια.
  • Βεβαίωση του Εφημερίου της Ενορίας των, ότι είναι άνεργοι και χρήζουν ενισχύσεως.
- Οι της Αρχιερατικής Περιφερείας Ιστιαίας στον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Θάνο, Εφημέριο του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας Ιστιαίας και
- Οι της Αρχιερατικής Περιφερείας Αιδηψίων στον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Ηλία Ευθυμιόπουλο, Εφημέριο του Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αιδηψού.
Με νεώτερη ανακοίνωση θα οριστεί η επίσημη έναρξη της λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου της Βορείου Ευβοίας, για την οποία, όμως, όπως όλοι οι συνεργαζόμενοι φορείς συμφώνησαν,είναι απαραίτητη η καλή οργάνωση και η εξασφάλιση των σωστών προϋποθέσεων λειτουργίας του.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...