Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Της έβγαλε το εσώρουχο και πάγωσε όταν...

Πρόκειται για έναν 25χρονο που μένει σε απομακρυσμένο χωριό της Εύβοιας.

Την μαγκιά του όμως την πλήρωσε … ακριβά! Το στοίχημα έπεσε σε καφενείο του χωριού. Κουβέντα στην κουβέντα άρχισαν να μιλούν για γυναίκες και για την έλλειψη που υπάρχει στο χωριό.

«Όταν πηγαίνω στην Αθήνα, πάντα βρίσκω γκόμενα!» είπε σε παρέα φίλων του.

«Κάτσε καλά ρε μεγάλε, ποιος είσαι;» του είπε ένας συγχωριανός του.

«Πάμε στοίχημα;» του απάντησε και όλα κανονίστηκαν για το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η παρέα των φίλων κανόνισαν να πάνε σε νυχτερινό μαγαζί της πρωτεύουσας και να διδαχτούν από το καμάκι του 25χρονου.

Και έτσι έγινε. Τα πράγματα όμως δεν ήταν όπως τα περίμενε μιας και σε αρκετές προσπάθειες έφαγε χυλόπιτα. Άρχισε τότε να πίνει μέχρι που μία 40χρονη τον πλησίασε και άρχισε το κέρασμα.

Μετά από λίγα λεπτά, γύρισε στους φίλους του και είπε: «Είδατε τι κορίτσαρο χτύπησα; Κάτσε να δείτε που θα πάω τώρα!» Και έτσι έγινε, η 40χρονη τον κάλεσε στο σπίτι και ο ήρωας της ιστορίας δεν το αρνήθηκε.

Πήγε στο σπίτι και όλα θα κυλούσαν ομαλά αν δεν άνοιγε την πόρτα ο … άντρας της! Ο 25χρονος πάγωσε και άρχισε να τον πιάνει κρύος ιδρώτας. Με την μία φόρεσε το εσώρουχο και πήγε να φορέσει το παντελόνι όταν η ήρεμη φωνή του άντρα της τον σόκαρε.

«Κάτσε ρε μωρό, που θα πας μέσα στα σκοτάδια; Κάνε μου παρέα» είπε και πήγε να τον αγκαλιάσει. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, έβαλε τα παπούτσια και σαν χέλι κατάφερε να ξεφύγει αφήνοντας στα κρύα του λουτρού το περίεργο ζευγάρι.

Πάνω στον πανικό του, άρχισε να λέει το πάθημα του στους φίλους που δυστυχώς τον πήραν στα γέλια και το έκαναν σούσουρο στο χωριό. Μάλιστα μπορεί να πέρασαν τέσσερις μέρες αλλά ακόμα τον πειράζουν ενώ όταν πηγαίνει στο καφενείο, του προσφέρουν καρέκλα και του λένε: «Κάτσε ρε μωρό! Κάνε μας παρέα!»

 evianews.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...