Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Η Μενεγάκη, με τη...μαμά της στην Κάρυστο!

Η Ελένη Μενεγάκη, αφού "όργωσε" όλο το καλοκαίρι τα κοσμικά νησιά με αεροπλάνα και...βαπόρια έφτασε στη Κάρυστο για να περάσει λίγες μέρες ηρεμίας κοντά στη μαμά της.

Η Ελένη σαν υποδειγματική κόρη, πήγε μόνη της (!) στο σούπερ - μάρκετ να ψωνίσει  και οι παπαράτσι άρχισαν τις φωτό.


Σήμερα δύο περιοδικά (το ΟΚ και το Hello) κυκλοφορούν με φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από τις διακοπές της στη Κάρυστο και γράφουν για την ... απλότητά της.

Η Ελένη δεν συνοδεύεται από τον Ματέο, (που έχει τις δικές του τουριστικές επιχειρήσεις) και είναι από τις λίγες φορές φέτος το Καλοκαίρι που την βλέπουμε μόνη της...

Στην Κάρυστο Ευβοίας, διατηρεί ρετιρέ διαμέρισμα η οικογένειά της.  Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην παραθαλάσσια κωμόπολη με τη μητέρα της και τα τρία της παιδιά.

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια πρωινής εξόδου της στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς της στην Κάρυστο.Τι αγόρασε;

Προϊόντα καθαριότητας για το σπίτι και νερό, γάλα και χυμό, προφανώς για να δροσιστούν μετά τις δουλειές.

Μπορεί η πλειοψηφία των έλληνων celebrities να έχουν μαζευτεί στην Αθήνα, αλλά η Ελένη Μεναγάκη συνεχίζει να κάνει διακοπές. Αυτήν την φορά στην Κάρυστο, με ένα μάτσο μπικίνι.

Οι υπεύθυνοι των εβδομαδιαίων περιοδικών είχαν την τελευταία τους ευκαιρία να πουλήσουν εύκολα κάποια φύλλα παραπάνω βάζοντας την Μενεγάκη με μπικίνι κάπου στο εξώφυλλο, καθώς από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει και επίσημα η χειμερινή περίοδος της σόουμπιζ.


Για την ώρα η δημοφιλής παρουσιάστρια συνεχίζει να απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της στην Κάρυστο
.


Συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός των ΟΚ και Hello την αποθανάτισε -κλασικά- στην παραλία

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...