Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Στη φυλακή πρώην παίκτης ριάλιτι για το μακελειό στον Προφήτη Ηλεία της Κρήτης

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του για το μακελειό στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου ο 35χρονος αδελφός του κρεοπώλη, γνωστός από τη συμμετοχή του σε ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του γίνεται λόγος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, καθώς κατά τις τις διωκτικές αρχές εμφανίζεται μετά το διπλό φονικό, που συνέβη μέσα στο μαγαζί του αδελφού του, να κυνήγησε ένοπλος και να πυροβόλησε εναντίον του πατέρα του 34χρονου γυμναστή.

Υπενθυμίζεται ότι ο γυμναστής έχασε τη ζωή του, ενώ ένας ακόμη άνδρας, ηλικίας 62 χρόνων, σκοτώθηκε από εξοστρακισμό σφαίρας, ενώ ήδη για το περιστατικό έχει κριθεί προφυλακιστέος ο 52χρονος κρεοπώλης.

Αντίστοιχη κατηγορία αντιμετωπίζει και ο τρίτος αδελφός της οικογένειας, ο οποίος κατά την απολογία του τόνισε ότι δε σχετίζεται με το περιστατικό.

Ο 35χρονος ισχυρίζεται πως είναι αθώος. Μάλιστα, όπως κατέθεσε, τη στιγμή του μακελειού ήταν εκτός του χωριού, ενώ αιτήθηκε την άρση του απόρρητου των τηλεφωνικών συνομιλιών του, ούτως ώστε ν' αποδειχθεί πως την ώρα του συμβάντος βρισκόταν πολύ μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...