Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ο Φώτης Κουβέλης στη Χαλκίδα

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ήρθε στη Χαλκίδα και συνάντησε τους υποψήφιους του κόμματος αλλά και πολλούς φίλους της ΔΗΜΑΡ.


Στα Αγάλματα της Εθνικής Αντίστασης, στην παραλία, ο Φώτης Κουβέλης αντάλλαξε απόψεις με απλούς πολίτες ενώ στη συνέχεια έκανε μια βόλτα στην παραλία , μαζί με όλους τους υποψήφιους.

Από τη  Χαλκίδα, ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε:

"Όπως ακριβώς και στις 6 Μαΐου, έτσι και τώρα φτάνουμε στη κάλπη με ένα σταθερό ποσοστό αναποφάσιστων γύρω στο 12%.

Στις προηγούμενες εκλογές κερδίσαμε σημαντικό μέρος των ψηφοφόρων αυτών και το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και τώρα στις τελευταίες 48 ώρες, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες.


Η σύζυγος του Φώτη Κουβέλη (στη μέση) με την ΣΟΦΙΑ ΧΑΪΝΑ (αριστερά) και τη  ΛΙΤΣΑ ΑΓΓΕΛΟΥ
Τα κυριότερα διλήμματα των αναποφάσιστων πολιτών, αυτή τη στιγμή, είναι:
1. Ο φόβος της χρεωκοπίας και της επιστροφής στή δραχμή, απο τη μια και η αντίθεσή τους με το μνημόνιο απο την άλλη.
Παύλοβιτς και Αναγνωστάκης με τον Φ. Κουβέλη
Η ΔΗΜΑΡ, που καταψήφισε τα μνημόνια, έχει συγκεκριμένες προτάσεις αλλαγής όρων και σταδιακής αποδέσμευσης από το μνημόνιο ενώ ταυτόχρονα δεσμεύεται να αποφύγει τις μονομερείς καταγγελίες που οδηγούν, ουσιαστικά, σε διακοπή της χρηματοδότησης και έξοδο από την ευρωζώνη.
2. Ο φόβος της ακυβερνησίας.

Η ΔΗΜΑΡ έχει διακηρύξει, σε όλους τους τόνους, ότι θα κάνει κάθε προσπάθεια για τη συγκρότηση κυβέρνησης. Προβάλλει σαν δύναμη σταθερότητας και λογικής, με θέσεις συνολικά αποδεκτές, ανάμεσα σε δύο πόλους που καλλιεργούν αντιπαλότητα και κοινωνική ένταση.
Ιδιαίτερα στη περίπτωση που καταφέρει, συγκρατώντας και δυνάμεις που εξακολουθούν να διαρρέουν από το ΠΑΣΟΚ, να κερδίσει την τρίτη θέση - και επομένως την ανάθεση της τρίτης εντολής- κάτι εφικτό με βάση τα στοιχεία των τελευταίων δημοσκοπήσεων, τότε η ΔΗΜΑΡ μπορεί να αποτελέσει και τον εγγυητή της τήρησης των προγραμματικών δεσμεύσεων μιάς τέτοιας κυβέρνησης, βάζοντας ταυτόχρονα και τα θεμέλια για τη συγκρότηση του τρίτου, δημοκρατικού και σοσιαλιστικού πόλου".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...