Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών στη Χαλκίδα!

Ταχύρρυθμα Σεμινάρια Βασικής Υποστήριξης Ζωής (BLS-AED), με εκπαιδευτές του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC) και της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο  Lucy το Σάββατο 26 Μαΐου.

Η πρωτοβουλία και η οργάνωση, ανήκει στην εκπαιδεύτρια Πρώτων Βοηθειών/ BLS-AED, και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Σοφία Χονδρογιάννη (φωτό από το Facebook) η οποία θα διδάξει στο σεμινάριο με ομάδα εκπαιδευτών από την Αθήνα.

Θα πραγματοποιηθούν δύο σεμινάρια, των 24 ατόμων το καθένα και στο τέλος του 5ωρου μαθήματος, οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν πιστοποίηση γνώσης Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή:

Το πρώτο σεμινάριο θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 26 Μαΐου (ώρες 8:30-13:30) και το δεύτερο το απόγευμα της ίδιας μέρας (ώρες 15:30-20:30). Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους γιατί ο αριθμός των εκπαιδευόμενων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά στις αιτήσεις.

Μετά τη θεωρητική και πρακτική τους κατάρτιση, θα αποκτήσουν πιστοποίηση  από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης, διάρκειας 4 ετών.  Επειδή η «πρώτη βοήθεια», είναι θεμελιώδους σημασίας για όλα τα περιστατικά, ειδικά την καρδιακή ανακοπή, το σεμινάριο είναι κατάλληλο για όλους, ακόμα και για ανειδίκευτα άτομα.

Το ολικό κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο ( περιλαμβάνει εγχειρίδιο, ταυτότητα, την τελική πιστοποίηση, καφέ και σνακ) είναι 20 ευρώ για κάθε εκπαιδευόμενο. Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να στείλουν μήνυμα  smsμέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου στο τηλέφωνο 69.48.900.900 ( Σοφία Χονδρογιάννη),  που θα περιλαμβάνει:

1. το ονοματεπώνυμο σας με λατινικούς χαρακτήρες (όπως ακριβώς είναι γραμμένο στην ταυτότητα ή στο διαβατήριο)
2. την πλήρη ημερομηνία γέννησης
3. το επάγγελμα σας
4. και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail)
Τα στοιχεία, είναι απαραίτητα για την ERC, για να εκδοθούν τα πτυχία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...