Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Το 3ο Σαλόνι Γάμου Βάπτισης Μόδας και Ομορφιάς

Το 3ο Σαλόνι Γάμου Βάπτισης Μόδας και Ομορφιάς αποτελεί την συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα και το έχουν καθιερώσει ως το πλέον κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός.

Και οι φετινοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις καλύτερες επιχειρήσεις του χώρου, να συγκρίνουν και να επιλέξουν αυτές με τις οποίες θα τους βοηθήσουν να οργανώσουν με το ν καλύτερο τρόπο τη γαμήλια τελετή, τη βάπτιση, τα γενέθλια όπως και κάθε κοινωνική τους εκδήλωση. Το τετραήμερο της Γιορτής των αισθήσεων θα συνδυαστεί με επιδείξεις μόδας τραγούδι, χορό, cocktail party, κληρώσεις δώρων κ.α.

Η  Ναντίν Γρηγορίου θα είναι η φετινή παρουσιάστρια της επίδειξης μόδας στην οποία θα λάβουν μέρος οι συμμετέχοντες οίκοι μόδας στο 3ο Σαλόνι Γάμου – Βάπτισης – Ομορφιάς & Μόδας.

Από τα μικρόφωνα του ραδιοφώνου και με τον «αέρα» που την διακατέχει, η Ναντίν Γρηγορίου θα βρεθεί στην πασαρέλα την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 20:30 το βράδυ για να παρουσιάσει τις δημιουργίες των οίκων μόδας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...