Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

Έφυγε ο πρώην Δήμαρχος Κονιστρών

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Νότια Εύβοια όταν μαθεύτηκε ότι ο Δημήτρης Παπάναστασίου, έφυγε ξαφνικά από την ζωή. Ο Δημήτρης Παπαναστασίου , ήταν για πολλά χρόνια Δήμαρχος Κονιστρών.
Ο Δημήτρης Παπαναστασίου αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Σήμερα τα ξημερώματα, ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία.Αποτέλεσμα ήταν να αφήσει την τελευταία του πνοή στο σπίτι του.
Ο Δημήτρης ήταν Πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ειδικευθείς σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης, Αποκέντρωσης, Τ.Α & Επιχ. ΟΤΑ στο ΕΛΚΕΠΑ, ΕΕΤΑΑ, ΙΔΕ και στο Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου. Εργάστηκε στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, στην Ανωτέρα Σχολή Πλοιάρχων Ε.Ν. Κύμης και στο Τ.Ε.Ι Χαλκίδας. Διετέλεσε Αντινομάρχης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ευβοίας, αρμόδιος για θέματα ΠΕΧΩΔΕ, από το 1995 μέχρι το 1998 .
Από το 1999 έως και τις πρόσφατες εκλογές ήταν Δήμαρχος Κονιστρών. Πολιτεύτηκε στην συνέχεια ως ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, πέρασε στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.
evianews.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...