Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ο Γιώργος Κουκλάκης, team manager της Ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλκίδας

Handstand, GymnasticsImage via Wikipedia Ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλκίδας ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιώργου Κουκλάκη στη θέση του team manager. Μετά απο συμφωνία με τον Πρόεδρο της Ομάδας, ο Γιώργος Κουκλάκης απο 4/1/2011, είναι ο νέος Manager της Ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλκίδας

Ο Γιώργος Κουκλάκης σαν παίκτης ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στις αρχές της δεκαετίας του 80' ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ!!!

 Ο 40χρονος πρώην φόργουορντ τελέιωσε μόλις πέρυσι την καριέρα του μετά απο τριάντα (!!!!) χρόνια περίπου, αφού αγωνίστηκε στην Β΄ΕΣΚΑ με τις Κουκουβάουνες!!! Η προτελευταία ομάδα του ήταν ο ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.

Η διοίκηση της ομάδας μας θεωρεί ότι παρέδωσε την δύσκολη αλλά πολύ σημαντική θέση του TEAM MANAGER σε έναν νέο άνθρωπο, που δείχνει να έχει αρκετές γνώσεις και διάθεση, αλλά και όπως ακούγεται στην "ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ" και έναν πολύ καλό χαρακτήρα,ενω επίσης λόγω του άριστου χαρακτήρα του, έχει πολύ καλές σχέσεις και με όλους τους καλαθοσφαιριστές !!!

Ο πρόεδρος της ομάδας θα παρουσιάσει στον προπονητή και στους παίκτες της ομάδας τον νέο τους συνεργάτη στην προπόνηση της Τετάρτης 05/01 στις 12.00 το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο της ΚΑΝΗΘΟΥ!!!!

Επίσης ο νέος MANAGER θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας, στην ΜΥΤΙΛΗΝΗ, για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΠΑΔΟ ΓΕΡΑΣ!!!
eviaportal.gr
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...