Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η Ριτσώνα ανάποδα!

Το Αγωνιστικό Τμήμα της ΕΛΠΑ διοργανώνει αγώνα Rally Sprint την Κυριακή 17.06.12 στην πασίγνωστη διαδρομή της Ριτσώνας. Ο αγώνας προσμετρά στο φετινό Κύπελλο Ασφάλτινων Σπριντ, στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων καθώς και στο νεοσύστατο Έπαθλο Αττικής, του οποίου είναι ο 2ος από τους 3 αγώνες.

Η ιδιαιτερότητα του ασφάλτινου Rally Sprint ΕΛΠΑ είναι ότι η διαδρομή της Ριτσώνας θα χρησιμοποιηθεί με την αντίθετη φορά (δηλαδή κατηφόρα), όπως χρησιμοποιείτο στα παλιά Ράλλυ Ακρόπολις και σε παλιούς Ελληνικούς αγώνες.

Η συγκεκριμένη επιλογή, προσφέρει δυο βασικά πλεονεκτήματα:
α) Είναι σε όλους τελείως άγνωστη με αποτέλεσμα όσοι τρέχουν σε αγώνες αναβάσεων να μην έχουν κανένα συγκριτικό πλεονέκτημα στη μισή διαδρομή του αγώνα.
β) Είναι ιδανική για συμμετέχοντες των μικρότερων κατηγοριών, με γρήγορο, ελαφρά ανηφορικό κομμάτι στην αρχή και έντονα κατηφορικό στη συνέχεια.

Το συνολικό μήκος της διαδρομής είναι 8,33 χλμ και της απλής 16,25 χλμ.
Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών ξεκινά τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 στις 20.00 στα γραφεία της ΕΛΠΑ.

Ο τεχνικός έλεγχος θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ «Autovision» στην οδό Καλυφτάκη 1 στην Κάτω Κηφισιά, την Τετάρτη 13.06 από τις 18.00 έως τις 20.30.

 http://autosportliveris.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...