Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

«Όχι» της ΔΗΜΑΡ στην πρόταση Τσίπρα

Αρνητική στο ενδεχόμενο συνεργασίας ετερόκλητων αντιμνημονιακών δυνάμεων είναι η Δημοκρατική Αριστερά, η οποία ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί πλήρως με τις θέσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρα περί αποδοχής στήριξης ακόμα και από τον Π.Καμμένο για τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης της Αριστεράς.

«Η Δημοκρατική Αριστερά σταθερά αγωνίζεται για την προοδευτική διέξοδο από την κρίση, στη βάση ενός προγράμματος δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων και σταδιακής απαγκίστρωσης από τους επαχθείς όρους του μνημονίου», τόνισε ο γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Σπύρος Λυκούδης.

Η πρόταση της ΔΗΜΑΡ, απευθύνεται στις προοδευτικές δυνάμεις και είναι ακριβώς στον αντίποδα της πρότασης του κ. Τσίπρα για τη δήθεν αντιμνημονιακή συνεργασία ετερόκλητων δυνάμεων, που συμπεριλαμβάνουν και ακραίες εκδοχές της λαϊκιστικής δεξιάς, όπως το κόμμα του κ. Καμμένου» πρόσθεσε.

- Περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία πραγματοποιεί σήμερα ο γραμματέας της ΔΗΜ.ΑΡ. και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Σπύρος Λυκούδης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...